Køletørrer

Viser 1–46 af 71 resultater

Kapacitet (m3 pr. min)

Max Tryk

Hos Trykluft Centret A/S er vi specialister i rådgivning og opbygning af avancerede trykluftløsninger til stort set alle brancher i industrien. Trykluft kan anvendes til et utal af formål, uanset hvilken branchen du befinder dig i. Vi hjælper gerne med at specificere hvilken løsning inden for køletørrer, der giver dig de bedste resultater.

Opnå en ren og tør trykluft

Trykluft fra en almindelig kompressor, indeholder vand, olie og partikler. Det kan fjernes ved tørring og filtrering fra en køletørrer og filterenheder. Der giver dig en ren og tør trykluft. Fordelen er, at det forhindrer slid og skader på produktionsudstyr, og giver dig lavere driftsomkostninger ved produktionen. En køletørrer er ofte kompakt og fylder ikke meget i et produktionsanlæg, men den giver høj værdi og har samtidig et lavt energiforbrug. Køletørreren er ikke blot let at betjene, men den øger samtidig levetiden på dit produktionsanlæg.

En sikker luftkvalitet

Hos Trykluft Centret A/S tilbyder vi modeller med flere integrerede filterhuse, som skal give den ønskede luftkvalitet. Vi lægger stor vægt på luftkvalitet, solide løsninger og lagerfører derfor Donaldson Buran produkter. Ved valg af Donaldson køletørrer opnår du en maskine, der kombinerer effektivitet med mange års erfaring, som er udviklet på baggrund af stor knowhow inden for området. Kernen i Donaldson køletørren er den særligt udviklede tværstrømsvarmeveksler, der indeholder luft til luft-, luft til kølemiddel-varmeveksler samt en effektiv dråbeudskiller i en kompakt enhed. Det sikrer et stabilt trykdugpunkt.

Krav til trykluften

Når man skal investere i en køletørrer, er det vigtigt, at man er sikker på, at det er den helt rigtige løsning til ens behov, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til dit produktionsanlæg. Vi har kompetencer og kendskab til krav og specifikationer i de forskellige brancher, og vi kan altid komme med kompetent vejledning. Vores erfaring og ekspertise sikrer, at vi finder den mest hensigtsmæssige løsning til dig. Det er vigtigt at anskaffe sig en køletørrer, der overholder de lovmæssige krav og samtidig giver en stabil drift uden unødvendige komplikationer i trykluften. Alt det opnår man med garanti ved en køletørrer fra Trykluft Centret A/S.

Kontakt os allerede i dag

Vi har mange års erfaring og teknisk viden til at kunne sikre dig den helt rigtige rådgivning og projektering. For at sikre en effektiv produktion skal udstyret installeres korrekt, så det bliver en integreret del af jeres produktionsanlæg. Du kan kontakte os på Tlf. +45 66171233 eller via e-mail info@tcluft.dk for at høre nærmere om dine muligheder inden for køletørrer.

Kapacitet (m3 pr. min)

Max Tryk

71