Tilbehør

Tilbehør og trykluft fittings

Trykluft fittings er det udstyr til dit trykluftværktøj, som fordeler trykluft i systemet. Når du arbejder med trykluft, er det essentielt, at du bruger de rette fittings, så trykluften bliver udnyttet til det maksimale. Det er et nødvendigt udstyr og vi har altid kunden i fokus, så vi kan finde den helt rigtige løsning ud fra dine og din virksomheds egne behov.

 

Et bredt udvalg af trykluft fittings

Hos Trykluft Centret tilbyder vi alle former for fittings. Det er koblinger til alt fra kompressorer, ventiler, vakuum og pumpe. Vi sælger primært lynkoblinger af materialet forniklet messing, men vi kan også tilbyde andre materialer. Derfor er du hos os altid sikret de rette dele til dit værktøj, så du kan udnytte dine trykluftsværktøjer til fulde. Med de rette fittings kan kompressoren bruges til større projekter, men også til små opgaver i dagligdagen. Vi har tilmed et bredt udvalg af fittings på vores lager og kan derfor levere de fleste fittings fra sortimentet fra dag til dag, og det er uanset, om du skal bruge små eller store partier.

 

God kvalitet til den rigtige pris

Hos Trykluft Centret bestræber vi os altid på at levere produkter af den bedste kvalitet til vores kunder. For os er kun den bedste kvalitet god nok, hvilket er med til at højne din sikkerhed. Det er ikke kun i forhold til sikkerhed under udførelsen af arbejdet med vores fittings, men du som kunde er også sikret de rette informationer samt hjælp og vejledning til at finde de rette produkter til en god pris. Det betyder samtidig, at vi ikke går på kompromis med vores producenter, og vi har derfor de bedste leverandører af trykluft fittings i branchen.

 

Kontakt os i dag

Der findes mange forskellige typer af fittings, og det kan virke uoverskueligt at vurdere, hvilke man skal vælge. Hvis du er i tvivl om hvilken type fitting, der er den rette for dig eller har generelle spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt på vores telefon: +45 32 70 46 96 eller på mail: info@tcluft.dk. Du er også velkommen til at komme forbi vores butik, så vi kan hjælpe dig på bedste vis.