Servicekoordinator / servicetekniker Søges

Servicekoordinator / servicetekniker


Vi har travlt og søger, med tiltrædelse snarest muligt, en Servicekoordinator / Servicetekniker

Vi tilbyder et spændende job med stor afveksling. Du vil have mange kontaktflader og en bred vifte af opgaver, idet jobbet veksler mellem telefonbetjening, planlægning, administrative opgaver og opgaver i marken.
Trykluft Centret A/S er en salgs- og service organisation med mere end 50 års erfaring indenfor salg og service af trykluftløsninger til den danske industri.
Nærmere information se vores hjemmeside: www.trykluft-centret.dk

Jobbet


Med udgangspunkt i kundens behov skal du være sparringspartner for vores serviceteknikere i deres planlægning og koordinering af serviceopgaver. Støtte op om afdelingens administrative opgaver og opretholde et professionelt serviceniveau som dermed sikrer, at kunderne og vores teknikere får de bedst mulige betingelser for at lykkes.


• Planlægning og koordinering af serviceopgaver.
• Varekøb og lagerføring af service/reservedele.
• Ved behov hjælpe med reparations- og serviceopgaver hos vores kunder. (akutte og planlagte)
• Hjælpe med telefonbetjening og ordremodtagelse på reserve- og servicedele.

Din arbejdsplads bliver primært Fyn. Når du ikke er på service/montageopgaver, sidder du på eget kontor i vores administrationsbygning i Langeskov på Fyn.

Om dig


Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig uddannelse såsom mekaniker, industri-elektriker, maskinarbejder/mester, automatikmekaniker eller lignende. Branche erfaring er en fordel men ikke en betingelse. Du skal have en god teknisk produktforståelse, og være motiveret for løbende at tilegne dig ny viden.

Du er logisk tænkende med god ordenssans, og kan bevare roen i pressede situationer. Du er imødekommende, hjælpsom og begejstres af at levere god kundeservice, samt har en god team-ånd, men kan samtidig arbejde selvstændigt med de forskellige opgaver.

Det er en fordel, at du er velkørende i Office pakken og kender til C5 eller andet tilsvarende økonomisystem. Engelsk på rimeligt niveau er en fordel, da vi har en del udenlandske leverandører
Kørekort: B (Almindelig bil)

Hos Trykluft Centret kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Din ansøgning sender du snarest muligt på henrik@tcluft.dk
Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Vær opmærksom på at vi kun modtager ansøgninger, der sendes elektronisk.
Har du spørgsmål til stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Henrik Møller på telefon. 20807650