Om os

Trykluft Centret A/S er en salgs- og service organisation med mere end 50 års erfaring indenfor salg og service af trykluftløsninger til den danske industri. ”Vores viden – Deres succes” er et af nøgle ordene i vores virksomhed. Dette dækker over et fantastisk og loyalt personale der gennem Deres entusiasme, vilje og begejstring sikrer vores kunder altid er i gode hænder når De vælger os som leverandør.

Og med god geografisk placering af vores servicetekniker på Sjælland, Jylland og Fyn er vi et af de bedst dækkende trykluft firmaer i Danmark, vi yder en hurtig og effektiv service 365 dage om året 24 timer i døgnet.

Viden er altafgørende

Trykluft Centret A/S har på kompressorsiden forhandling af produkter fra det Atlas Copco ejet Worthington Creyssensac,

Desuden fohandler vi også disse mærker :
Zander (Parker – Domnick Hunter)
Donaldson (Ultrafilter – Sabroe)
Legris
Transair
Metal Work A/S
Cejn A/S
Airleader
CS Messtechnik m. flere.

Trykluft Centret A/S har ligeledes i mange år haft forhandlingen af Ingersoll Rand kompressorer og efterbehandlings udstyr, ligesom vi tidligere har forhandlet produkter fra Ceccato, Ecoair og SECAIR (Sullair Europa Corporation).
Trykluft Centret A/S arbejder løbende på at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger hvilket hænger nøje sammen med viden og naturligvis adgang til unikke produkter. Det er et af de områder som Trykluft Centret A/S løbende arbejder på at udvikle.
Derfor er alle medarbejder hos Trykluft Centret A/S veluddannet og i besiddelse af en bred teknisk viden.